Two real powers exist in the world, America and Russia, and this result of the last war will prevail until the emergence of a third power in united Europe and possibly of a fourth in China. The danger of a new war will also continue until the strength as well as the wisdom of Europe can hold the balance of the world. That is why, since the war, as before it, I have stood for the strong armament of Britain and as soon as possible of a united Europe, unless and until we can achieve that most desirable objective, universal disarmament. The most likely means of obtaining disarmament is through the continual drive of dynamic policies from a united Europe; until then we must arm, because in an armed world European strength is the only alternative to servitude under America or death under communism.
SirWednesday, October 30, 2024
Tuesday, October 29, 2024
Sunday, October 27, 2024
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ
Το κείμενο σταθμός για την Ελληνική Ιστοριογραφία του Β’ππ που συνοψίζει τις προθέσεις του Άξονα για εδαφικό διαμελισμό της Ελλάδας και άρα δικαιολογεί την μυστική συνέργεια της Ελλάδας στα αγγλογαλλικά σχέδια για τα Βαλκάνια είναι η ομιλία του Μεταξά στις 30 Οκτωβρίου 1940 ενώπιων των Συντακτών των Ελληνικών εφημερίδων.
Στην ομιλία αυτή ο Μεταξάς προσπαθεί να πείσει ότι εξάντλησε κάθε προσπάθεια ώστε η Ελλάδα να αποφύγει τον πόλεμο όμως αυτό στάθηκε αδύνατον. Μάλιστα επικαλείται ότι προσπάθησε ακόμη ακόμη και να βολιδοσκοπίσει τους Γερμανούς για είσοδο της Ελλάδος στον Άξονα εάν αυτό βοηθούσε να αποφύγει η Ελλάδα τον πόλεμο, όμως και αυτή η προσπάθεια οδηγούσε σε αδιέξοδο γιατί οιΓερμανοί του ζήτησαν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένες εδαφικές παραχωρήσεις που κατονομάζονται σε Ιταλία και Βουλγαρία για να γίνει μέλος του Άξονα οπότε ό μόνος δρόμος που μένει είναι ο πόλεμος!!! Ο Μεταξάς το πάει ακόμα παραπέρα και μιλάει ακόμη και για άγραφη συμφωνία των Άγγλων για Ελληνική ανταμοιβή με τα Δωδεκάνησα, και να ποια είναι η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποιεί
« Θα προσέξατε το τηλεγράφημα του κ. Τσώρτσιλ το οποίον εδημοσιεύθη σήμερον εις τας εφημερίδας, ανακοινωθέν από του Υπουργείου Εξωτερικών . Λοιπόν επειθυμώ να σας τονίσω τούτο: εκείνοι οι οποίοι εις το τηλεγράφημα αυτό δεν βλέπουν γραπτήν την επιβεβαίωσιν αγράφου συμφωνίας δια τα Δωδεκάνησα, δεν ξέρουν να διαβάζουν μέσα από τις γραμμές. Και κάτι άλλο. Τα Δωδεκάνησα προδικάζουν…»
Πόσο αλήθεια όμως είναι όλα όσα αναφέρει ο Μεταξάς;;
Ας εξετάσουμε πρώτα τη ευρύτερη στάση της Γερμανίας στην περιοχή και συγκεκριμένα λίγους μήνες αργότερα το τι συνέβη με την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας.
Η Γιουγκοσλαβία υπήρξε ένα από τα τρία πολυπολιτισμικά μορφώματα μετά τον Α’ππ που εκτός του ότι είχε στο εσωτερικό της λαούς φύλα προσκείμενους στον Γερμανικό άξονα όπως τους Κροάτες και τους Σλοβένους είχε επίσης εδάφη τα οποία διεκδικούσε η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, και η Ιταλία με την Δαλματία και την Ίστρια ενώ κατείχε ακόμη και Γερμανικά εδάφη με γερμανικούς πληθυσμούς.
Όταν τον Μάρτιο του 1941 η Γιουγκοσλαβία αντιλαμβανόμενη τους Ευρωπαϊκούς συσχετισμούς και κάνοντας αληθινή προσπάθεια να αποφύγει τον πόλεμο ζήτησε να συμμετέχει στο πολιτικό σκέλος του Άξονα τότε δεν της ζητήθηκε καμία εδαφική διεκδίκηση για κανένα από τα αναθεωρητικά κράτη της περιοχής ούτε καν για τις διεκδικήσεις της Ιταλίας που είχαν εκφραστεί δημόσια πολλές φορές. Αντιθέτως Γερμανία και Ιταλία εγγυήθηκαν τα σύνορα της Γιουγκοσλαβίας και φρέναραν τις εδαφικές διεκδικήσεις της Ουγγαρίας και Βουλγαρίας χωρίς μάλιστα η Γιουγκοσλαβία να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στον Άξονα καθώς απαγόρευσε ακόμη και την διέλευση των Γερμανικών δυνάμεων από το έδαφος της κατά την εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας.
Όμως ενάντια σε όσα λέει ο Μεταξάς είναι και η έμπρακτη στάση της Γερμανίας μόλις έναν μήνα μετά, όταν η Γερμανία στην προσπάθεια της να τερματίσει τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο προσφέρει στην Ελλάδα την Βόρεια Ήπειρο χωρίς να ζητά από την Ελλάδα καν να συμμετέχει στον Άξονα αλλά μόνον να παραμείνει ουδέτερη.
Όμως εάν ο Μεταξάς πραγματικά προσπάθησε να βολιδοσκοπήσει τους Γερμανούς για την είσοδο της Ελλάδος στον Άξονα τότε αυτό θα πρέπει να είναι κάπου επισήμως καταγεγραμμένο όπως καθώς το όνομα αυτό που έκανε αυτές τις προτάσεις στους Γερμανούς. Το ότι δεν υπάρχει κανένα Ελληνικό κρατικό έγγραφο στο οποίο αναφέρεται κάτι τέτοιο ίσως να είναι δικαιολογημένο καθώς ο Μεταξάς έτρεμε τον Γεώργιο ο οποίος ήταν και ό άμεσος τοποτηρητής των Άγγλων στην Ελλάδα. Ο Μεταξάς και άλλη φορά διαπραγματεύτηκε με τους Γερμανούς πίσω από την πλάτη του Γεωργίου παρακάμπτοντας το Ελληνικό διπλωματικό σώμα που έλεγχε ο Γεώργιος όμως εκείνη η επικοινωνία του Μεταξά με τους Γερμανούς καταγράφτηκε πλήρως από την Γερμανική πλευρά και γνωρίζουμε ότι εκείνη η επαφή την Άνοιξη του 1940 δεν είχε σχέση με βολιδοσκόπιση της Γερμανίας για ένταξη της Ελλάδας στον Άξονα.
Εάν όμως για προφανείς λόγους δεν είναι καταγεγραμμένο στα Ελληνικά αρχεία θα πρέπει τότε σίγουρα τουλάχιστον να έχει καταγραφεί από τους Γερμανούς. Όμως και εκεί τίποτα όλες οι επαφές μυστικές και φανερές με τους Γερμανούς είναι καταγεραμμένες από τους Γερμανούς στα αρχεία τους αλλά δεν υπάρχει καμία νύξη της Ελλάδας για προσχώρηση στον Άξονα και δεν υπάρχει ούτε κάποια Γερμανική καταγραφή ότι ζητήθηκαν από την Ελλάδα κάποια ανταλλάγματα για κάτι τέτοιο.
Επίσης δεν υπάρχει καταγραφή συζήτησης μεταξύ Ιταλών και Γερμανών στην οποία η Γερμανία να ενημερώνει την Ιταλία για βολιδοσκόπιση της Ελλάδας για ένταξη στον Άξονα, όπως και δεν υπάρχει καμία καταγραφή μεταξύ Γερμανών και Ιταλών στην οποία οι Ιταλοί να αναφέρουν εδαφικές διεκδικήσεις εναντίον της Ελλάδας όπως για παράδειγμα υπάρχουν από πολύ νωρίς οι αναφορές των Βουλγάρων εναντίον της Ελλάδος. Στην περίπτωση της Βουλγαρίας που από πολύ νωρίς βολιδοσκοπούσαν τους Γερμανούς με τις εδαφικές τους αξιώσεις εναντίον της Ελλάδας ουδέποτε η Γερμανία σχολίασε ή έδωσε κάποια υπόσχεση στους Βουλγάρους πριν από τον Φεβρουάριο του 1941.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να μην υπάρχει καμία Γερμανική καταγραφή; Πως είναι δυνατόν η Γερμανία να ζητά για λογαριασμό τρίτων εδάφη όταν η ίδια ποτέ δεν έχει δώσει το πράσινο φως στην Βουλγαρία και δεν έχει κάν συζητήσει για αυτά με την Ιταλία;;
Η απάντηση είναι μια και μοναδική !! Ο Μεταξάς ψεύδεται !! και ψεύδεται γατί γνωρίζει ότι με την συμμετοχή του στην πολιτική γραμμή του Γεωργίου για άνευ όρων παράδοση στις απαιτήσεις των Άγγλων θα οδηγήσει την Ελλάδα στην ήττα στον διαμελισμό και σε σκληρή κατοχή. Ο Μεταξάς προσπαθεί να σώσει στις επόμενες γενιές των Ελλήνων την υστεροφημία του ότι έπραξε τα πάντα αλλά η καταστροφή ήταν αναπόφευκτη.
Ας δούμε όμως όσα αναφέρει για τα Δωδεκάνησα , σήμερα γνωρίζουμε ότι η Τουρκία ήδη είχε θέσει ως προϋπόθεση για την συμμετοχή της Τουρκίας στο στρατόπεδο των αγγλογάλλων την κατοχή των Δωδεκανήσων από τους ίδιους και οι αγγλογάλλοι το είχαν αποδεχτεί. Οι συζητήσεις των Τούρκων για τα Δωδεκάνησα άρχισαν τον Οκτώβριο του 1939 μέχρι και την άνοιξη του 1940 και η μόνη ένσταση των Συμμάχων ήταν να δούνε πρώτα προς τα ποια πλευρά θα γύρει η Ιταλία. Με την αναφορά στα Δωδεκάνησα ο Μεταξάς προσπαθεί να κρύψει και την προσωπική δειλία του χαρακτήρα του καθώς ήταν ο μοναδικός ηγέτης της περιοχής που έθεσε την χώρα του σε κάποιο από τα δυο στρατόπεδα χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα. Η Τουρκία ζήτησε Δωδεκάνησα από τους συμμάχους , η Βουλγαρία τη Ανατ. Μακεδονία απο τον Άξονα, η Γιουγκοσλαβία ζήτησε έξοδο στην Θεσσαλονίκη επίσης από τον Άξονα. Μόνον ο Μεταξάς έθεσε την χώρα του στο σφαγείο του πολέμου χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα παρά περιμένοντας την ελεημοσύνη των πατρώνων του εάν νικήσουν.
ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ
ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
Λίγο μετά την έναρξη του πολέμου στις 30 Οκτωβρίου ο Μεταξάς προσπάθησε να πείσει τους Έλληνες εκδότες εφημερίδων ότι έκανε τα πάντα για να αποφύγει τον πόλεμο αλλά αυτός ήταν αναπόφευκτος. Η πρώτη ένδειξη ότι ο Μεταξάς δεν είχε καμία πρόθεση η Ελλάδα να παραμείνει πραγματικά ουδέτερη και να αποφύγει τον πόλεμο ήρθε μόλις τον Σεπτέμβριο του 1939 όταν εν όψη της λήξης του συμφώνου φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας που συνυπέγραψαν ο Βενιζέλος με τον Μουσολίνη χαρίζοντας σταθερότητα στα Βαλκάνια , οι Ιταλοί ζήτησαν από την Ελληνική κυβέρνηση την ανανέωση του.
Ανάλογο σύμφωνο είχε υπογράψει η Ιταλία και με την Γιουγκοσλαβία καθώς για την Ιταλία ήταν ζωτικής σημασίας η ειρήνη και η σταθερότητα στα Βαλκάνια τόσο γιατί τα Βαλκάνια ήταν ο φυσικός γεωπολιτικός χώρος που η Ιταλία ήθελε και μπορούσε να διεισδύσει οικονομικά όσο και γιατί η Μεσόγειος και τα στενά του Γιβραλτάρ και Σουέζ ήταν υπό τον έλεγχο των Άγγλογάλλων που όπως έδειξε και η ιστορία με την Αιθιοπία μπορούσαν να κλείσουν ανα πάσα στιγμή στραγγαλίζοντας την Ιταλία . Έτσι τα Βαλκάνια, τα στενά του Βοσπόρου και το Αιγαίο ήταν ο ζωτικός πνεύμονας της Ιταλίας χωρίς τον άμεσο έλεγχο των Αγγλογάλλων.
Η ανανέωση του συμφώνου φιλίας θα ήταν μια καλή ευκαιρία για την Ελλάδα που ήθελε την Ουδετερότητα χωρίς να δεσμεύει την ίδια σε πολιτική ή στρατιωτική συμμαχία με την Ιταλία. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που έπρεπε να δοκιμάσει ο Μεταξάς προσπαθώντας να αποφύγει τον πόλεμο ήταν να ανανεώσει το σύμφωνο φιλίας με την Ιταλία. Όμως όχι, ο Μεταξάς όχι μόνο δεν ανανέωσε το σύμφωνο παρά τις εκκλήσεις της Ιταλίας αλλά κορόιδευε τον Μουσολίνη αφήνοντας του να εννοηθεί ότι και αυτό θα γίνει ενώ πίσω από τις πλάτες της Ιταλίας υποσχόταν στους Αγγλογάλλους τα αντίθετα.
Ενδιαφέρον έχουν και πάλι οι καταγραφές των αρχείων του Γαλλικού Γενικού Επιτελείου που αποκαλύπτουν την πραγματική στάση της κυβέρνησης Μεταξά και κατ’ επέκταση της Ελλάδος.
Ας δούμε την καταγραφή που έγινε για το Γαλλικό Υπουργικό συμβούλιο στις 20 Σεπτεμβρίου 1939
…«Η Ελλάδα μένει πιστή στις δυτικές δυνάμεις . Ζητήθηκε από την Ιταλική κυβέρνηση να ανανεωθεί τον Οκτώβριο ένα σύμφωνο φιλίας το οποίο λήγει. Ωστόσο θα ήταν προτιμότερο μόνο ένα σύμφωνο ουδετερότητας. Επιπλέον και ένα τέτοιο μόνο στο βαθμό που δεν θα επηρεάζει την δημιουργία ενός Ανατολικού μετώπου ( Εξήγηση που έδωσε ο κ. Πολίτης προς τον κ. Coulodre στις 18 Σεπτεμβρίου)»
Ας δούμε όμως και την καταγραφή που έκανε ο Υποδιευθυντής Ευρωπαϊκών υποθέσεων του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών την ίδια ημερομηνία στις 20 Σεπτεμβρίου 1939
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οδηγεί μια πολιτική αυστηρής Ουδετερότητας εξωτερικά , μυστικά όμως είναι προσανατολισμένη σε μια διευρυμένη συνεργασία με τους Αγγλογάλλους. Ένας Έλληνας Αξιωματικός του Γενικού επιτελείου αποστάλθηκε στην Άγκυρα για να έρθει σε επαφή με τον Στρατηγό Βειγκάν για την επεξεργασία συγκεκριμένων σχεδίων για την συμμετοχή σε κοινή ενέργεια. Οι Ιταλικές επαφές με σκοπό την ανανέωση συμφωνίας μη επίθεσης αντιμετωπίζονται από τον Μεταξά με μεγάλη επιφύλαξη.»
Από τα παραπάνω βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι την μόνη πραγματική προσπάθεια που έκανε ο Μεταξάς άοκνα ήταν να φανεί χρήσιμος στους Αγγλογάλους αδιαφορώντας τόσο για τους συσχετισμούς δυνάμεων όσο και για το εάν ο επόμενος πόλεμος στον οποίο οδηγεί την Ελλάδα μπορεί να την εξαφανίσει ως Έθνος.
Την ανάρτηση συνοδεύουν τα αποσπάσματα από τα έγγραφα Του Γαλλικού Επιτελείου στα οποία αναφέρονται τα παραπάνω.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ
Η Ελλάδα και η κυβέρνηση του Ιωαν. Μεταξά από την έναρξη του πολέμου δεν υπήρξε ούτε για 24 ώρες πραγματικά ουδέτερη αλλά δρούσε πάντα βάσει των πολεμικών σχεδιασμών των άγγλογάλλων που προϋπήρχαν του πολέμου. Με την κατοχή του αρχείου του Γαλλικού Γενικού Επιτελείου οι Γερμανοί αλλά και οι Ιταλοί που ενημερώθηκαν από τους Γερμανούς διαπίστωσαν όχι μόνο ότι η Ελλάδα δεν υπήρξε Ουδέτερη αλλά και ότι συμμετείχε στους πολεμικούς σχεδιασμούς των αγγλογάλλων εναντίον της Γερμανίας ακόμη και πριν τον πόλεμο.
Το έγγραφο-τηλεγράφημα που συνοδεύει την ανάρτηση και προέρχεται από το Γαλλικό αρχείο είναι η αναφορά του Στρατηγού Βεΐγκάν προς τον αρχηγό του Γαλλικού Επιτελείου Στρατηγό Γκαμελίν.
Ο Στρατηγός Βεΐγκαν είναι ο αρχηγός του εκστρατευτικού σώματος που βρίσκεται στο Λεβάντε ( Σημερινή Συρία) και έχει την αποστολή να αποβιβαστεί στην Θεσσαλονίκη μόλις του δοθεί το πράσινο φως από τον Στρατηγό Γκαμελίν. Η ημερομηνία του εγγράφου είναι στις 15 Σεπτεμβρίου 1939 δηλαδή μόλις 15 μέρες μετά την έναρξη του πολέμου. Το νούμερο 3 του εγγράφου αφορά την Ελλάδα
«…..3. Στο υπόμνημα του Συνταγματάρχη Ντόβα, διευθυντή του 3ου γραφείου απαιτείται για λόγους ίδιας φύσης η άμεση ενίσχυση με ολοκληρωμένους Αγγλικούς ή Γαλλικούς αεροπορικούς σχηματισμούς και εξηγεί , η εμπροσθοφυλακή ενός Γαλλικού εκστρατευτικού σώματος στην Θεσσαλονίκη πρέπει να αποτελείται από ολοκληρωμένες αεροπορικές μονάδες.»
Όπως βλέπουμε η κυβέρνηση Μεταξά ενώ δήλωσε αμέσως με την έναρξη του πολέμου Ουδετερότητα στην πραγματικότητα συζητά με τους αγγλογάλλους την μορφή του εκστρατευτικού σώματος που πρόκειται να αποβιβαστεί στην Θεσσαλονίκη εναντίον της Γερμανίας και όλα αυτά μόλις τις πρώτες 15 μέρες του πολέμου. Όμως εάν ο Συνταγματάρχης Ντόβας συζητά τις λεπτομέρειες του Γαλλικού εκστρατευτικού σώματος στην Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτεμβρίου 1939 τότε εύλογα γεννάται το ερώτημα ποτέ σχεδιάστηκε αυτή η επιχείρηση. Πότε ζητήθηκε η άδεια της Ελλάδας για αποβίβαση στην Θεσσαλονίκη και πότε δόθηκε το πράσινο φως από τον Μεταξά καθώς όλα αυτά αποκλείεται να έγιναν μέσα στις 15 μέρες του πολέμου της Γερμανίας με την Πολωνία.
Είναι λοιπόν σίγουρο ότι ο σχεδιασμός αυτός έγινε πριν την έναρξη του πολέμου και η Ελλάδα έδωσε την έγκριση της για τον σχηματισμό μετώπου εναντίον της Γερμανίας στην Μακεδονία πριν ακόμη ξεκινήσει ο πόλεμος. Από άλλα έγγραφα του Γαλλικού Επιτελείου φαίνεται ότι το Γαλλικό εκστρατευτικό Σώμα της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκε στην Συρία μόλις τον Ιούλιο του 1939 δηλαδή δυο μήνες πριν την έναρξη του πολέμου. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι πριν ακόμη την έναρξη του πολέμου η Ελλάδα συμμετείχε ενεργά στους Συμμαχικούς σχεδιασμούς εναντίον της Γερμανίας και η δήλωση Ουδετερότητας ήταν απλώς μια πρόφαση και κάλυψη αυτών σχεδιασμών που τελικά ενέπλεξαν την Ελλάδα στον πόλεμο.
Για την Ιστορία το σχέδιο της απόβασης στην Θεσσαλονίκη για την δημιουργία μετώπου στα βαλκάνια δεν ενεργοποιήθηκε το 1939 μετά από αντιρρήσεις της Μεγ. Βρετανίας που ήθελε πρώτα να διευκρινισθεί η στάση της Ιταλίας για το ζήτημα αυτό.
Thursday, October 24, 2024
Fear of the Black Uniforms
"I know there are some people in Germany who become sick when they see these black uniforms, we understand the reason for this, and do not expect we shall be loved by all that number of people; those who come to fear us in any way or at any time must have a bad conscience towards the Fuhrer and the nation. For these persons we have established an organisation called the Schutzstaffel ϟϟ"
-Reichsführer-SS Heinrich Himmler
Saturday, October 19, 2024
The Enormity of our Task
"The enormity of our task is almost beyond comprehension. Sometimes, state oppression, red opposition, and treachery by traitors in our midst makes us all feel like giving up - but at all costs we must continue our battle. Our fight begins in Europe, and spreads across the White World. Certain moments in our lives make us realise the massive importance of our task. I have walked through Antwerp in the early evening as Nationalists gather in the bars. The beautiful architecture in the Flemish City embodies European genius - the evening in Rotterdam, as the lights of the great Dutch City sparkle as we have been made welcome by our comrades; an afternoon in Stockholm, frost upon the ground, then a journey on the train to Gothenburg as the beauty of Sweden and Scandinavia hypnotises me. I think of Germany, France, Italy and all the other great nations of Europe. Then I think of our cousins in the U.S.A., Australia, and beyond. White men made these nations and if White men do not stand up and fight their enemies our world will crumble. If this happens, when we are gone, someday and somewhere, the ghosts of the warriors who did fight will stand and accuse those cowards who did not. That will be the day of reckoning. We must all make some kind of contribution, and my songs are but a small part of what I hope to contribute to the survival of the White Race."
IAN STUART DONALDSONSunday, October 13, 2024
Decadence
“Decadence in modern mass multicultural societies begins at a moment when there is no longer any discernible meaning within society. Meaning is destroyed by raising individualism above all other values because rampant individualism encourages the anarchical proliferation of egotism at the expense of the values that were once part of the national heritage, values that give form to the concept of nationhood and the nation State, to a State which is more than just a political entity, and which corresponds to a particular people who are conscious of sharing a common heritage for the survival of which they are prepared to make personal sacrifices.”
— Alain de Benoist-
"Germany is the enemy of Judaism and must be pursued with deadly hatred. The goal of Judaism of today is: a merciless campaign agains...
-
Son of a Samurai from an ancient and noble family, poet, translator of the first Japanese poems into Italian, great lover of Dante and the D...
-
“The age we find ourselves living in clearly suggest what our primary watchword should be: to rise again, to be inwardly reborn, to create...